Σάββατο 9 Μαΐου 2009

Ο κορσές των 30 ευρώ που εξαφανίζει την κυτταρίτιδα

| |

korses_494x320  Ενα ακόμη όπλο στη μάχη ενάντια στην κυτταρίτιδα έκανε χθες την εμφάνισή του στη βρετανική αγορά.

Ο κορσές Scala Bio-Fir υπόσχεται να δώσει σε κάθε γυναίκα το σώμα που ονειρεύεται, εξαφανίζοντας την κυτταρίτιδα μ’ έναν πρωτοποριακό τρόπο: το ύφασμα του κορσέ περιέχει κρυστάλλους που θερμαίνονται αμέσως μόλις έρθουν σε επαφή με το δέρμα. Η θερμότητα που εκλύεται βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος στους μηρούς, τους γλουτούς και την κοιλιά, ενθαρρύνοντας τα λιποκύτταρα να ρευστοποιηθούν. Το υγρό αποβάλλεται εν συνεχεία από το σώμα μέσω του ήπατος.

Ο κορσές, που στοιχίζει μόλις 30 ευρώ, ξεκίνησε να πωλείται από χθες στο κατάστημα «John Lewis» της Βρετανίας και, σύμφωνα με τις μαρτυρίες γυναικών που τον δοκίμασαν, τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά. Το κατάστημα έλεγξε την αποτελεσματικότητα του προϊόντος δίνοντάς το για δοκιμή σε πενήντα γυναίκες για διάστημα ενός μήνα. Σύμφωνα με τον ανεξάρτητο επιστήμονα που επόπτευσε την έρευνα, καθηγητή Λουίς Αγκούστο Λουπάτο Κονράντο του Πανεπιστημίου Vale de Paraiba, ύστερα από χρήση τουλάχιστον έξι ωρών την ημέρα τα 4/5 των γυναικών δήλωσαν ότι η κυτταρίτιδά τους μειώθηκε αισθητά.

Εκπρόσωπος του πολυκαταστήματος «John Lews» δήλωσε ότι τα αποτελέσματα διαρκούν ένα χρόνο, ίσως και λίγο παραπάνω, υπό την προϋπόθεση ότι οι χρήστες του κορσέ ακολουθούν υγιεινή διατροφή ή γυμνάζονται τακτικά. Σε περίπτωση που υπάρξει επανεμφάνιση της κυτταρίτιδας, οι γυναίκες μπορούν να ξαναχρησιμοποιήσουν τον κορσέ για άλλες τριάντα ημέρες.

Ενα από τα πλεονεκτήματα του κορσέ είναι ότι η τεχνολογία του περιέχεται στο ύφασμά του, με αποτέλεσμα οι αντικυτταριτιδικές του ιδιότητες να παραμένουν αναλλοίωτες, αντέχοντας τα αμέτρητα πλυσίματα. Το μόνο που απομένει επομένως είναι να δούμε αν ο κορσές θα αποδειχτεί όσο αποτελεσματικός ισχυρίζονται οι κατασκευαστές του ότι είναι.

πηγη:espresso

0 σχόλια:

go-top

Δημοσίευση σχολίου

 
 
 
top