Πέμπτη 7 Μαΐου 2009

Ετοιμάζονται για κουφέτα!

| |

xatzigiann_494x320

 

Για νυφικά, κοστούμια, στέφανα και λαμπάδες τρέχουν δύο από τα πιο low profile ζευγάρια της showbiz. Τα κουφέτα του... χειμώνα ετοιμάζονται ήδη και θα τα μοιράσουν ο Μιχάλης Χατζηγιάννης με τη Δέσποινα Ολυμπίου και η Σοφία Φαραζή με τον σύντροφό της Μάνο. Μπορεί Χατζηγιάννης - Ολυμπίου να μην είχαν αποφασίσει να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, παρά το γεγονός ότι είναι μαζί έξι χρόνια, ωστόσο φαίνεται πως ο Κύπριος τραγουδιστής αποφάσισε να το πάρει το κορίτσι.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, το ζευγάρι βρίσκεται στις προετοιμασίες του γάμου καθώς η Δέσποινα Ολυμπίου είπε «όχι» στις επαγγελματικές προτάσεις που της έγιναν για τον ερχόμενο χειμώνα, με τη δικαιολογία ότι παντρεύεται. Συγκεκριμένα, έπειτα από ένα επιτυχημένο χειμώνα που πέρασε στο «Βarbarella live» στη Θεσσαλονίκη, ο επιχειρηματίας θέλησε να επαναλάβει τη συνεργασία του με την τραγουδίστρια και τη νέα σεζόν. Μάλιστα, έσπευσε να την «κλείσει», αλλά τελικά απογοητεύτηκε. Απ' ό,τι μάθαμε, η Δέσποινα Ολυμπίου είπε στον ιδιοκτήτη του κέντρου όπου δούλευε πως αυτό το χειμώνα θα απέχει από τις πίστες γιατί σκοπεύει να ντυθεί νυφούλα.

Το νυφικό της μαθαίνουμε πως σχεδιάζει και η Σοφία Φαραζή. Το... Λιτσάκι είναι δύο χρόνια με τον σύντροφό της Μάνο και, σύμφωνα με το φιλικό της περιβάλλον, αποφάσισαν οι δυο τους πως ήρθε η ώρα να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου. Αλλωστε, είναι αγαπημένοι και πολύ ερωτευμένοι, παρά τα όσα ακούστηκαν από την αρχή της τηλεοπτικής σεζόν για πιθανή σχέση της ηθοποιού με τον συμπρωταγωνιστή της Μάριο Αθανασίου. Η τηλεοπτική Λίτσα, παρά τις φήμες που κυκλοφορούν, διατηρεί σχέση τα τελευταία δύο χρόνια με τον Μάνο που είναι φροντιστής κι εργάζεται σε παραγωγές τηλεοπτικών σίριαλ. Κάπως έτσι γνωρίστηκαν άλλωστε... Εκείνη πρωταγωνίστρια, αυτός φροντιστής, δεν ήθελε ποολύ να γίνει το καλό!

ΕΒΕΛΙΝΑ  ΝΥΚΤΑ

espresso

0 σχόλια:

go-top

Δημοσίευση σχολίου

 
 
 
top