Τρίτη 25 Μαρτίου 2008

HP Pavilion dv6750ev + Τσάντα

| |


Σε γυαλιστερό μαύρο και ασημί μεταλλικό χρώμα, το προσωπικό φινίρισμα HP καθιστά τους φορητούς υπολογιστές της νέας σειράς Pavilion ένα έργο τέχνης. Χρησιμοποιώντας την ίδια μέθοδο κατασκευής που χρησιμοποιείται στο εσωτερικό των πολυτελών αυτοκινήτων, η HP δημιουργεί ένα ανθεκτικό, κομψό notebook με εξαιρετικό φινίρισμα που θα δείχνει και θα παραμένει όμορφο κάθε στιγμή, όπου κι αν βρίσκεστε.

Με βάρος 3,1 κιλά και ευρεία οθόνη 15,4 ιντσών με τεχνολογία HP BrightView για να δείχνει τα γραφικά ζωντανά και ευκρινή, είτε βλέπετε μια παρουσίαση είτε φωτογραφίες, το dv6750ev είναι ένας ισχυρός φορητός που ανταποκρίνεται με ευκολία σε κάθε απαίτησή σας. Πλούσια εξοπλισμένος με 2GB μνήμης Ram και σκληρό δίσκο SATA 160GB, διαθέτει ταχύτητα στις εφαρμογές και άνεση αποθηκευτικού χώρου. Eπίσης η νέα κάρτα γραφικών της Intel παρέχει συμβατότητα με το DirectX 10 που συναντάμε στα Windows Vista, και ένας σύγχρονος επεξεργαστής Core 2 Duo T5550 προσφέρει επιδόσεις με μεγαλύτερη διάρκεια αυτονομίας για τις στιγμές που είστε εν κινήσει.

Ο ελαφρύς και λεπτός σχεδιασμός το καθιστά ιδανικό για χρήση τόσο στο σπίτι όσο και κατά τη μετακίνηση, ενώ με την τελευταία τεχνολογία φορητών υπολογιστών Intel Centrino Duo και με ενσωματωμένη κάρτα δικτύου WiFi είναι εύκολο να απολαμβάνετε γρήγορη ασύρματη επικοινωνία με μεγαλύτερη εμβέλεια όπου κι αν βρίσκεστε.

'Aλλα επιπλέον χαρακτηριστικά για βελτιωμένη ψυχαγωγία είναι τα ενσωματωμένα ηχεία της Altec Lansing και τα φωτιζόμενα κουμπιά αφής για γρήγορο έλεγχο αναπαραγωγής των CD και DVD. Και χάρη σε μία θύρα εξόδου HDMI μπορείτε να περάσετε την δράση απευθείας σε οποιαδήποτε μεγάλη οθόνη LCD τηλεόρασης!
Παράλληλα το μοντέλο της HP έρχεται εξοπλισμένο ακόμη και με Pavilion webcam για να έχετε άμεσες συνομιλίες βίντεο με τους φίλους σας, όπου θέλετε & όποτε θέλετε, καθώς και ένα 5-σε-1 card reader που αναλαμβάνει να δεχτεί τις κάρτες μνήμης και τα αρχεία σας από το κινητό τηλέφωνο ή την ψηφιακή σας μηχανή.

Παράλληλα 3 θύρες USB2.0 και μία FireWire διευκολύνουν τη μεταφορά δεδομένων, για μουσική, ταινίες, φωτογραφίες και άλλα αρχεία. Kαι η μονάδα επανεγγράψιμου DVD με τεχνολογία Lightscribe σας δίνει τη δυνατότητα να αντιγράψετε τους προσωπικούς σας δίσκους και να δημιουργήσετε τα δικά σας σχέδια στην επιφάνεια, για καλύτερη αισθητική και πιο εύκολη ταξινόμηση. Εκμεταλλευτείτε τις δυνατότητές του, που συνδυάζονται με το πιο σύγχρονο και φιλικό λειτουργικό, γνήσια Windows Vista Premium Edition.
Χαρακτηριστικα
Κατηγορία Είδους
Easy
.
Κατασκευαστής
HP
.
Μοντέλο
Pavilion dv6750ev
.
Μέγεθος Οθόνης
15,4 ''
.
Τύπος Οθόνης
15.4" WXGA BrightView
.
Ανάλυση
1280 x 800
.
Τεχνολογία Οθόνης
BrightView
.
Κατασκευαστής Επεξεργαστή
Intel
.
Τύπος Επεξεργαστή
Core 2 Duo
.
Μοντέλο Επεξεργαστή
T5550
.
Ταχύτητα Επεξεργαστή
1,83 GHz
.
Μνήμη
2048MB DDR2
.
Τύπος Μνήμης
DDR2
.
Επέκταση Μνήμης
up to 2048MB
.
Χωρητικότητα Σκληρού Δίσκου
160GB
.
Τύπος Σκληρού Δίσκου
SATA
.
Ταχύτητα Σκληρού Δίσκου
5400 rpm
.
Κατασκευαστής Κάρτας Γραφικών
Intel
.
Μοντέλο Κάρτας Γραφικών
GMA X3100
.
Μέγιστη Μνήμη Γραφικών
up to 358MB
.
Οπτικά Μέσα
DVD-RW Super Multi D.L.
.
Λειτουργικό
Windows Vista Home Prem. GR/EN
.
Κάμερα
Pavilion Webcam
.
Ήχος
16bit 3D sound
.
Ηχεία
Altec Lansing
.
Δικτύωση
Wireless Lan (802.11a/b/g) Ethernet 10/100 Modem 56k
.
Θύρες
USB 2.0 x 3 Headphone out x 1 S-video out x 1 VGA out x 1 Ethernet RJ-45 x 1 Modem RJ-11 x 1 ExpressCard/54 x 1 IEEE-1394 x 1 HDMI-out port x 1
.
Μπαταρία
Li-Ion 6 cell
.
Πρόσθετα
WiFi / Webcam
.
Βάρος
3,10 kg
.
Διαστάσεις
357 x 257 x 39.6 mm
.
Λοιπά Χαρακτηριστικά
Lightscribe. Adobe Reader. Τσάντα μεταφοράς HP

PLAISIO 829€

0 σχόλια:

go-top

Δημοσίευση σχολίου

Blog ArchiveArchive

 
 
 
top