Κυριακή 23 Μαρτίου 2008

ONLY FOR WOMEN....

| |


Παιχνιδιάρικο, πανέμορφο, ρομαντικό. Απόλυτη κομψότητα για τις μετακινήσεις σας, το γραφείο και το σπίτι.
Η καινούργια δημιουργία της Sony στη σειρά φορητών υπολογιστών Vaio μαγνητίζει κάθε βλέμμα με την γυαλιστερή ροζ απόχρωση Luxury Pink , συνδυάζοντας με τον πλέον επιτυχημένο τρόπο την λειτουργικότητα με την αισθητική!

Χρώματα και γραμμές επιλέχθηκαν προσεχτικά, και επειδή η κινητικότητα στο σύγχρονο κόσμο είναι το παν η Sony σχεδιάσε επιπλέον το νέο Vaio CR31S/P έτσι ώστε να είναι ευκίνητο. Εκτός από το μικρό βάρος και το μέγεθος που χωράει εύκολα σε μια τσάντα, το CR31S/P περιλαμβάνει ενσωματωμένη κάρτα WiFi (Draft-N) και τεχνολογία Βluetooth έκδοσης 2.0 με EDR και είναι έτοιμο να πραγματοποιήσει ασύρματη σύνδεση όπου & όποτε το θελήσετε.

Είτε έχετε διάθεση για δουλειά εν κινήσει είτε απλά θέλετε να χαλαρώσετε βλέποντας ένα DVD, θα απολαύσετε πλούσια χρώματα και εικόνα υψηλής ευκρίνειας σε μια κορυφαία οθόνη 14,1 ιντσών τεχνολογίας Χ-Βlack. Παράλληλα μια κάμερα 1.3 Megapixels σας δίνει την δυνατότητα να τραβήξετε βίντεο και φωτογραφίες σε υψηλή ανάλυση ή να κρατήσετε επαφή με φίλους και συνεργάτες μέσω συνομιλίας βίντεο.

Στα τεχνικά χαρακτηριστικά η Sony φροντίζει να εξοπλίσει το μοντέλο με επεξεργαστή διπλού πυρήνα Intel Core 2 Duo T8100, συνολική μνήμη Ram 2GB (2x1024), και SATA σκληρό δίσκο χωρητικότητας 160GB για άφθονο χώρο αποθήκευσης δεδομένων.
Παράλληλα ένα ενσωματωμένο card reader σας επιτρέπει να περάσετε τα αρχεία σας από την ψηφιακή σας φωτογραφική ή το κινητό σας τηλέφωνο στο notebook με την μεγαλύτερη δυνατή ευκολία. Ευχρηστία και κομψότητα εν κινήσει!

PLAISIO

0 σχόλια:

go-top

Δημοσίευση σχολίου

Blog ArchiveArchive

 
 
 
top