Πέμπτη 13 Μαρτίου 2008

LINEAGE II : CHAOTIC THRONE - THE KAMAEL

| |


Το The Kamael είναι το νέο τεράστιο update για το Lineage II και προσφέρει τη δυνατότητα συμμετοχής σε ένα παιχνίδι που συναρπάζει τη φαντασία πάνω από 17 εκατομμύρια συνδρομητών σε όλο τον κόσμο. Με την προσθήκη του The Kamael, η σειρά Chaotic Throne εμπλουτίζεται με εκπληκτικό νέο περιεχόμενο τόσο για αρχαρίους όσο και για βετεράνους παίκτες.
Μια εντελώς νέα φυλή: οι Kamael.
Μονόπτεροι στρατιώτες που έχουν στενή σχέση με τη μαύρη μαγεία, με χαρακτήρες τόσο άνδρες όσο και γυναίκες καθώς επίσης και διαφορετικές πιθανές πορείες κοινωνικής ανέλιξης, εμφανίζονται για πρώτη φορά στο Lineage II.
Μάχες σε φρούρια, 24/7!
Κατακτήστε και κυβερνήστε νέες τεράστιες δομές πολιορκίας σε παιχνίδι Παίκτη εναντίον Μηχανής και Παίκτη εναντίον Παίκτη για να αποκτήσετε τις μοναδικές δεξιότητες και πλεονεκτήματα που προσφέρουν.
Νέες περιοχές: Hellbound και Μαντείο Crystal
Με μόνο νήμα το θάρρος σου, ύφανε το δρόμο σου μέσα στο μύθο Bereth στην τρομακτική περιοχή Hellbound, ή αποκατάστησε την τιμή σου νικώντας το αφεντικό-επιδρομέα Baaler στο Μαντείο Crystal. αν τολμάς!
Μάθε νέα αντικείμενα
Βρες τα περιζήτητα ζώα του Agathion, χρησιμοποίησε πανίσχυρα φυλαχτά ή φόρεσε τα εκπληκτικά και θανατηφόρα αξεσουάρ μαλλιών, για κάτι πολύ περισσότερο από μία νύχτα στην πόλη!
Δυνατότητα ξεχωριστού παιχνιδιού για νέους παίκτες
Δεν θέλεις να είσαι αρχάριος; Το να καταλάβει κανείς τα βασικά είναι πιο εύκολο από ποτέ με τις νέες έξυπνες βελτιώσεις που προστέθηκαν και διευκολύνουν την πορεία του παίκτη στα πρώτα επίπεδα του παιχνιδιού..
Υπηρεσίες επί πληρωμή
Η Μεταβίβαση Χαρακτήρα/Server, η Αλλαγή Ονόματος και η Αλλαγή Γένους καταφθάνουν στο Lineage II, ξεκινώντας από το The Kamael!
45 μέρες χρόνος παιχνιδιού
ESHOP

0 σχόλια:

go-top

Δημοσίευση σχολίου

Blog ArchiveArchive

 
 
 
top