Κυριακή 23 Μαρτίου 2008

Redmile Jackass

| |

Νιώστε τον πόνο!!

Ο Johnny Knoxville και η ομάδα Jackass είναι έτοιμοι για τις τελευταίες σειρές από αρρωστημένες ακροβατικές επιδείξεις, φάρσες και πράξεις τρέλας, και αυτή τη φορά είστε από τη θέση του σκηνοθέτη. Πάρτε τον έλεγχο των αγαπημένων σας εκφυλισμένων μέσα από τεράστια επιλογή από νέες προκλήσεις. Θα βρεθείτε σε επιθετικές και παράλογες καταστάσεις όπου θα κατεβάσουν το επίπεδο και θα ανεβάσουν το προηγούμενο για αυτοτραυματισμούς, υποβάθμιση και τις χαμηλές μετρήσεις ηθικού, και αυτά είναι που περιμένετε και θέλετε να δείτε από αυτή την ειδική ομάδα ηλιθίων.
Περισσότερες από 30 τρελές ακροβατικές επιδείξεις σας επιτρέπει να βάλετε τους jackass σε ανθρωπίνως αδύνατα επίπεδα κινδύνου.
Όλοι οι χαρακτήρες χρησιμοποιούν τις φωνές των πραγματικών ανθρώπων που υποδύονται
Μοναδικό gameplay με πολλές διαφορετικές δυνατότητες: πυροβολήστε, οδηγήστε, αναποδογυρίστε και τραυματίστε τον εαυτό σας και άλλους μέσα σε περισσότερα από 30 τρέλες.
Κερδίστε πολλά ή χάστε περισσότερα: Ακόμα και αν τα καταφέρετε τέλεια σε ένα ακροβατικό για να δείξετε τις ικανότητές σας ή σπάσετε κάθε κόκαλο στο σώμα σας προσπαθώντας, όλα είναι για τη διασκέδαση.
Ένα λεπτομερέστατο σύστημα τραυματισμών βλέπει κάθε επιρροή. Από ένα σπασμένο δάχτυλο μέχρι και τρυπημένη σπλήνα, βγάλτε την μέγιστη τιμωρία για να ανεβάσετε το σκορ.
Μια πλειάδα από χαρακτηριστικά multiplayer επιτρέπει στους παίκτες να παλέψουν σώμα με σώμα για την μέγιστη καταστροφή.

Αφιερωμένο κοινό: μοιραστείτε τις επιτυχίες σας ή τις αποτυχίες σας, κατεβάστε υλικό από άλλο παίκτη και νέα επεισόδια του παιχνιδιού.

plaisio 35€

0 σχόλια:

go-top

Δημοσίευση σχολίου

Blog ArchiveArchive

 
 
 
top