Δευτέρα 10 Μαρτίου 2008

JUMPER: GRIFFIN'S STORY

| |


Οι Jumpers δεν είναι συνηθισμένοι άνθρωποι καθώς διαθέτουν μια γενετική ανωμαλία που τους επιτρέπει να μετακινούνται οπουδήποτε στον χωροχρόνο, εδώ και αιώνες τώρα. Θανάσιμοι αντίπαλοι τους οι Paladins ,μια μυστηριώδης οργάνωση τους καταδιώκει με σκοπό να εξοντώσει μέχρι και τον τελευταίο Jumper. Στο παιχνίδι που εκτείνεται πέρα απο την κινηματογραφική ομώνυμη ιστορία, θα αναλάβετε τον ρόλο του Griffin, ενός νεαρού Jumper αναζητώντας εκδίκηση από τους Paladins - υπεύθυνων για την δολοφονία των γονέων του.

Τηλεμεταφερθείτε οπουδήποτε - Χρησιμοποιήστε τις ικανότητες τηλεμεταφοράς για "άλματα" σε μάχες σώμα με σώμα για αποφασιστικά χτυπήματα.

Εκτελέστε πολλαπλά Combos - Συναρπαστικό σύστημα μάχης με εκτέλεση συνδυασμένων κινήσεων προσδίδουν ποικιλία στις μάχες.

Αποτελειώστε τους αντιπάλους - Μεταφέρετε στιγμιαία αντιπάλους σε μοναδικές τοποθεσίες και πραγματοποιήστε ειδικές finishing κινήσεις

Κατηγοριοποίηση αντιπάλων - Αντιμετωπίστε διαφόρους τύπους αντιπάλων μέσα απο την οργανωμένη ιεραρχία των Paladins.

Eξωτικές περιοχές - 5 αρένες μάχης τοποθετημένες σε όλη την υφήλιο:- Colosseum, Αφρικανική έρημος, Nepal, δρόμοι του Tokyo και εργαστήριο εξειδικευμένων ερευνών.

Ξεκλειδώστε νέες ικανότητες - Κατα την διάρκεια του παιχνιδιού επιβραβεύβεστε με νέες ικανότητες και combos που αυξάνουν την δύναμή σας σημαντικά.

Δείτε την ταινία, ζήστε την περιπέτεια - Ταυτόχρονη κυκλοφορία μαζί με την πολυαναμενόμενη κινηματογραφική ταινία.
eshop

0 σχόλια:

go-top

Δημοσίευση σχολίου

Blog ArchiveArchive

 
 
 
top