Τρίτη 25 Μαρτίου 2008

Turbo-X Prime VN81-225

| |

Η σειρά Τurbo-X παρουσιάζει τη νέα γενιά επεξεργαστών Intel Core 2 Duo (Penryn)!
Δοκιμάστε την και απολαύστε ακόμη ισχυρότερες επιδόσεις, βελτιωμένα γραφικά και μεγαλύτερη αυτονομία.
Επιδόσεις - Ταχύτερες επιδόσεις και ισχυρότερη απόδοση με αρχιτεκτονική στα 45nm και περισσότερη δύναμη υπολογισμών
Γραφικά - Βελτιωμένα τρισδιάστατα γραφικά με την τεχνολογία Intel HD Boost, διευρυμένες δυνατότητες gaming και καλύτερη συνεργασία με συσκευές HD-DVD και Blu-Ray Disk.
Αυτονομία - Μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας με την τεχνολογία Deep Power Down και περισσότερη αυτονομία για τις στιγμές που είστε εν κινήσει.

Απολαύστε τα πλεονεκτήματα του Τurbo-X Prime, όλα σε ένα σύγχρονο, αξιόπιστο notebook με κομψό design, βάρος λίγο πάνω από 2,6 κιλά και εξαιρετική τιμή αγοράς. Μια μοναδική πηγή φορητής ψυχαγωγίας, με υψηλές multimedia δυνατότητες σε πολύ φιλική τιμή. Στα τεχνικά χαρακτηριστικά είναι εφοδιασμένο με τον πιο σύγχρονο επεξεργαστή διπλού πυρήνα Τ8100 της Intel, και άφθονη μνήμη 2GΒ. Ενώ τα 250GB χωρητικότητας του σκληρού δίσκου θα αποδειχτούν παραπάνω από αρκετά για να φιλοξενήσουν όλα τα δεδομένα σας.

Το εισιτήριό σας στον κόσμο της φορητής τεχνολογίας.
Δύσκολα θα πίστευε κανείς πως η τεχνολογία θα ήταν κάποια στιγμή τόσο προσιτή. Το νέο μοντέλο notebook Τurbo-X Prime VN81-225 ενσωματώνει τα πάντα, αλλά χωρίς να ξεφεύγει σε θέμα τιμής. Mε ευρεία οθόνη 15,4" προσφέρει μια μοναδική εμπειρία multimedia εφαρμογών. Σας δίνει τη δυνατότητα να αναπαράγετε ταινίες και μουσικά CD, να γράψετε DVDs, να περιηγηθείτε στο ίντερνετ ή να εργαστείτε με φορητότητα και αξιοπιστία σε οποιοδήποτε χώρο και οποιαδήποτε στιγμή.

Η ευρεία οθόνη Glare Type 15,4", σας δίνει την δυνατότητα να εργαστείτε και ψυχαγωγηθείτε με υψηλή ευκρίνεια, αλλά και να απολαύσετε ζωντανές εικόνες και γραφικά με εξαιρετική λεπτομέρεια.
Πίσω από τα γραφικά βρίσκεται η σίγουρη λύση της NVIDIA. Η σειρά Prime έρχεται εξοπλισμένη με μία σύγχρονη κάρτα GeForce 8400Μ G με 128MB αυτόνομης μνήμης να σας προσφέρουν ζωντανή εικόνα σε καθε περίσταση. Η συγκεκριμένη διαθέτει παράλληλα τεχνολογία "TurboCache" που της δίνει την δυνατότητα να δανειστεί μνήμη από το σύστημα και να αυξήσει την ισχύ της μεχρι και 895ΜΒ, παρέχοντάς σας ακόμη καλύτερη ποιότητα απεικόνισης αν το απαιτήσουν οι συνθήκες.

Απολαυστικά εργονομικό και με λεπτό σχεδιασμό, παρέχει αυξημένη συνδεσιμότητα για άνεση και ευελιξία σε κάθε μετακίνηση. Διαθέτει πληρότητα συνδέσεων, δυνατότητα ασύρματης δικτύωσης (WiFi) καθώς και ασύρματη τεχνολογία Bluetooth. Θα βρείτε ακόμη και ένα βολικό ενσωματωμένο card reader 7-σε-1 για να μεταφέρετε εύκολα αρχεία από την μνήμη του κινητού σας τηλεφώνου ή της ψηφιακής σας μηχανής, αλλά και web camera 1.3 Megapixels.
Χαρακτηριστικα
Κατηγορία Είδους
Multimedia
.
Κατασκευαστής
Turbo-X
.
Μοντέλο
Prime VN81-225
.
Μέγεθος Οθόνης
15,4 ''
.
Τύπος Οθόνης
15.4" WXGA GlareType
.
Ανάλυση
1280 x 800
.
Τεχνολογία Οθόνης
Glare Type
.
Κατασκευαστής Επεξεργαστή
Intel
.
Τύπος Επεξεργαστή
Core 2 Duo
.
Μοντέλο Επεξεργαστή
T8100
.
Ταχύτητα Επεξεργαστή
2,10 GHz
.
Μνήμη
2048MB DDR2
.
Τύπος Μνήμης
DDR2
.
Επέκταση Μνήμης
up to 2048MB
.
Χωρητικότητα Σκληρού Δίσκου
250GB
.
Τύπος Σκληρού Δίσκου
SATA
.
Ταχύτητα Σκληρού Δίσκου
5400 rpm
.
Κατασκευαστής Κάρτας Γραφικών
NVIDIA
.
Μοντέλο Κάρτας Γραφικών
GeForce 8400M G
.
Αυτόνομη Μνήμη Γραφικών
128MB
.
Μέγιστη Μνήμη Γραφικών
up to 895MB
.
Οπτικά Μέσα
DVD-RW Super Multi D.L.
.
Λειτουργικό
Windows Vista Home Premium GR
.
Κάμερα
1.3 Megapixels
.
Ήχος
Azalia High Definition audio
.
Ηχεία
2 ενσωματωμένα
.
Δικτύωση
Bluetooth 2.0 with EDR Wireless Lan (802.11a/b/g) Ethernet 10/100 Modem 56k
.
Θύρες
Modem RJ-11 x 1 Ethernet RJ-45 x 1 VGA out x 1 Microphone in x 1 Headphone out x 1 USB 2.0 x 3 SPDIF out x 1 ExpressCard/54 x 1 Line-in x 1 Card Reader 7-in-1
.
Μπαταρία
Li-Ion 6 cell
.
Πρόσθετα
WiFi / Bluetooth /Camera 1.3MP
.
Βάρος
2,60 kg
.
Διαστάσεις
360 x 267 x 25.4 mm
.
PLAISIO 799€

0 σχόλια:

go-top

Δημοσίευση σχολίου

Blog ArchiveArchive

 
 
 
top