Σάββατο 8 Μαρτίου 2008

The Sims Free Time

| |


Τώρα οι Sims σας μπορούν να εκμεταλλευτούν τον ελεύθερο χρόνο τους!
Ανακαλύψτε τα πάθη τους καθώς διαπρέπουν σε ολοκαίνουργιες δραστηριότητες. Οι Sims σας έχουν περισσότερους τρόπους να αναπτύσσουν ικανότητες, να κάνουν φιλίες και να κάνουν τις ζωές τους πιο επιτυχημένες. Κατασκευάστε νέα αντικείμενα για την καθημερινή τους ζωή. Δώστε νέους στόχους στις ζωές τους. Εξερευνήστε μια μεγάλη ποικιλία από χόμπι που θα αλλάξουν τη ζωή των αγαπημένων σας Sims.

Οι Sims έχουν να διαλέξουν ανάμεσα από μια μεγάλη ποικιλία από χόμπι. Μπάσκετ, ποδόσφαιρο, επιδιόρθωση αυτοκινήτων, μπαλέτο, είναι μερικές από τις νέες δραστηριότητες που είναι διαθέσιμες. Καθώς οι Sims προσπαθούν να βελτιώσουν τις ικανότητες τους στα χόμπι που έχετε επιλέξει, δημιουργούνται νέες φιλοδοξίες. Αφού οι ικανότητες των Sims φτάσουν σε ικανοποιητικό επίπεδο, τότε μπορούν να χτίζουν την καριέρα τους πάνω σε αυτές. Νέες ομαδικές δραστηριότητες επιτρέπουν στους Sims να περνούν χρόνο με την οικογένεια τους.

Για να παίξετε με το expansion The Sims 2: Free Time απαιτείται η προηγούμενη εγκατάσταση του The Sims 2 ή του The Sims 2 Special DVD Edition ή του The Sims 2 Holiday Edition ή The Sims 2 Deluxe.

0 σχόλια:

go-top

Δημοσίευση σχολίου

Blog ArchiveArchive

 
 
 
top