Τετάρτη 5 Μαρτίου 2008

| |





ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΕ ΣΚΟΡΔΟ
• 500 γραμ. σπαγγέτι
• 3-4 σκελίδες σκόρδο
• 4-5 φρέσκιες ψιλοκομμένες ντομάτες
• ½ ματσάκι βασιλικό ή μαϊντανό
• Ελαιόλαδο
• Αλάτι
• Φρεσκοτριμμένο πιπέρι


1. Βράζετε τα μακαρόνια σε μπόλικο αλατισμένο νερό. Τα στραγγίζετε , τα ανακατεύετε με λίγο ελαιόλαδο και τα διατηρείται ζεστά
2. Ζεσταίνεται το λάδι σε κατσαρόλα και τσιγαρίζετε το σκόρδο
3. Προσθέστε τις ψιλοκομμένες ντομάτες το βασιλικό η μαϊντανό
4. Περιχύνετε τα μακαρόνια με τη σάλτσα ανακατεύετε και σερβίρετε αμέσως
ΓΙΑ 4 ΑΤΟΜΑ
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ:15’
ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ:25-30’

0 σχόλια:

go-top

Δημοσίευση σχολίου

Blog ArchiveArchive

 
 
 
top