Αρακάς λαδερός
- 1 κιλό αρακά κατεψυγμένο ή φρέσκο
- 3 κρεμμύδια φρέσκα
- 3 μέτρια καρότα
- 1 φλυτζάνι ελαιόλαδο
- 1 κουτ. της σούπας πελτέ ντομάτας
- αλάτι,πιπέρι
- Κόβετε τα καρότα και τα φρέσκα κρεμμύδια σε ροδέλες
- Ζεσταίνετε το λάδι σε κατσαρόλα και τσιγαρίζετε τα κρεμμύδια.Προσθέστε τον αρακά,τα καρότα , τα ντοματάκια και τον άνηθο.Ανακατεύετεγια 2-3 λεπτά
- Ρίχνετε στην κατσαρόλα 1 φλυτζάνι τσαγιού νερό , αλατοπιπερώνεται και σιγοβράζετε το φαγητό μέχρι να μαλακώσει ο αρακάς.
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ:30 '
ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ:40-45'
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου