Τρίτη 4 Μαρτίου 2008

ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

| |


Αρακάς λαδερός
  • 1 κιλό αρακά κατεψυγμένο ή φρέσκο
  • 3 κρεμμύδια φρέσκα
  • 3 μέτρια καρότα
  • 1 φλυτζάνι ελαιόλαδο
  • 1 κουτ. της σούπας πελτέ ντομάτας
  • αλάτι,πιπέρι
  1. Κόβετε τα καρότα και τα φρέσκα κρεμμύδια σε ροδέλες
  2. Ζεσταίνετε το λάδι σε κατσαρόλα και τσιγαρίζετε τα κρεμμύδια.Προσθέστε τον αρακά,τα καρότα , τα ντοματάκια και τον άνηθο.Ανακατεύετεγια 2-3 λεπτά
  3. Ρίχνετε στην κατσαρόλα 1 φλυτζάνι τσαγιού  νερό , αλατοπιπερώνεται  και σιγοβράζετε το φαγητό μέχρι να μαλακώσει ο αρακάς.
ΓΙΑ 5 ΑΤΟΜΑ
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ:30 '
ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ:40-45'

0 σχόλια:

go-top

Δημοσίευση σχολίου

Blog ArchiveArchive

 
 
 
top