ΤΟΝΟΣΑΛΑΤΑ
- 1 μέτριο μαρούλι
- 1 κονσέρβα τόνο σε λάδι
- 1 φλυτζάνι τσαγιού καλαμπόκι
- 10-12 ελιές καλαμών
- 1/2 ματσάκι άνηθο
- αλάτι
- ελαιόλαδο
- χυμό λεμονιού
- Χωρίζετε το μαρούλι σε φύλλα και τα πλένετε.Στραγγίστε
- Βράστε το καλαμπόκι αλατίστε και σταγγίστε
- Κόψτε τα μαρουλόφυλλα σε μεγάλα κομμάτια , ρίξτε τα σε βαθύ πιάτο
- προσθέστε τον τόνο , το καλαμπόκι και τις ελιές
- Βάζετε σε μπολ με καπακι το λάδι , το αλάτι και το χυμό λεμονιου.Τα χτυπάτε ολα μαζί.Ρίχνετε το μίγμα στη σαλατιέρα και ανακατευετε καλά \
- Γαρνίρετε τη σαλάτα με ψιλοκομμένο ανηθο και σερβίρετε αμέσως.
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ:20-25΄
1 σχόλια:
miaaaaaam
mageirisa treli i xristina
koritsi g spiti
-ichigo-
Δημοσίευση σχολίου