Δευτέρα 3 Μαρτίου 2008

ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

| |

 
ΤΟΝΟΣΑΛΑΤΑ

  • 1 μέτριο μαρούλι
  • 1 κονσέρβα τόνο σε λάδι
  • 1 φλυτζάνι τσαγιού καλαμπόκι
  • 10-12 ελιές καλαμών
  • 1/2 ματσάκι άνηθο
  • αλάτι
  • ελαιόλαδο
  • χυμό λεμονιού
  1. Χωρίζετε το μαρούλι σε φύλλα και τα πλένετε.Στραγγίστε
  2. Βράστε το καλαμπόκι αλατίστε και σταγγίστε
  3. Κόψτε τα μαρουλόφυλλα σε μεγάλα κομμάτια , ρίξτε τα σε βαθύ πιάτο
  4. προσθέστε  τον τόνο , το καλαμπόκι και τις ελιές
  5. Βάζετε σε μπολ με καπακι  το λάδι , το αλάτι και το χυμό λεμονιου.Τα χτυπάτε ολα μαζί.Ρίχνετε το μίγμα στη σαλατιέρα και ανακατευετε καλά \
  6. Γαρνίρετε τη σαλάτα με ψιλοκομμένο ανηθο και σερβίρετε αμέσως.
ΓΙΑ 4 ΑΤΟΜΑ
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ:20-25΄



1 σχόλια:

go-top
Ανώνυμος είπε...

miaaaaaam
mageirisa treli i xristina
koritsi g spiti
-ichigo-

Δημοσίευση σχολίου

Blog ArchiveArchive

 
 
 
top