Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2009

Ο ροζ εφιάλτης με την ωραία ηθοποιό

| |

anna1_494x320

Τον τρόπο με τον οποίο η «Αλίκη» και ο «Γιώργος» -τα ψευδώνυμα που χρησιμοποιούσαν στις διαδικτυακές τους συνομιλίες η ηθοποιός Αννα Αγαθονικιάδου και ο γυμναστής φίλος της- τον εκβίαζαν για να του αποσπάσουν χρηματικά ποσά προκειμένου να μην τον διασύρουν στο Διαδίκτυο και τον διαπομπέψουν στη σύζυγό του περιγράφει στην κατάθεσή του ο 34χρονος πολιτικός μηχανικός, ο οποίος, όπως υποστηρίζει, έπεσε θύμα της ξανθιάς ηθοποιού και του 28χρονου συγκατηγορούμενού της Κωνσταντίνου Χατζή.

Μέσα στη δικογραφία-φωτιά που φέρνει στο φως της δημοσιότητας σήμερα η «Εspresso» παρουσιάζονται εκτενώς οι λόγοι για τους οποίους το παράνομο δίδυμο έχει κληθεί να λογοδοτήσει την Τρίτη 24 Φεβρουαρίου ενώπιον της Δικαιοσύνης για εκβίαση από κοινού τετελεσμένη και σε απόπειρα κατ’ εξακολούθηση εις βάρος του πολιτικού μηχανικού (με τον οποίο συνευρέθηκαν ερωτικά τρεις φορές, τις δύο από τις οποίες ως τρίο), καθώς και για παράβαση του νόμου περί εκδιδόμενων προσώπων. Δηλαδή περιγράφονται λεπτομερώς τα σκοτεινά ραντεβού που κλείνονταν μέσω του Ιντερνετ με προορισμό δωμάτια ξενοδοχείων του Αλίμου αλλά και ο τρόπος με τον οποίο η όμορφη ηθοποιός και ο φίλος της μετατράπηκαν σε εφιάλτη για τον 34χρονο άντρα.

Αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι ότι μετά την επ’ αυτοφώρω σύλληψή του, το ζευγάρι εμφανίζεται στους αστυνομικούς μετανιωμένο υποστηρίζοντας ότι δεν ήταν στην αρχική του πρόθεση η ερωτική συνεύρεση έναντι αμοιβής, πλην όμως με την προτροπή του πολιτικού μηχανικού την αποδέχτηκε. Παράλληλα επισημαίνουν ότι ουδέποτε εκβίασαν, άλλα ότι πήγαν στο μοιραίο ραντεβού για να εισπράξουν χρήματα που τους όφειλε ο πολιτικός μηχανικός για την ερωτική συνεύρεση μαζί τους!

Πολιτικός μηχανικός
«Πως τους γνώρισα, πως συνευρεθήκαμε, πως με εκβίαζαν»

«Πριν από δέκα μήνες περίπου, μέσω chat στο Ιντερνετ, ήρθα σε επικοινωνία με ζευγάρι, με σκοπό την ερωτική συνεύρεση» επισημαίνει στην κατάθεσή του ο πολιτικός μηχανικός και περιγράφει το τι ακολούθησε: «Συναντηθήκαμε, μου ζητήθηκε το ποσό των 250 ευρώ, συμφώνησα και συνευρεθήκαμε εγώ μαζί με την κοπέλα, παρουσία του νεαρού που τη συνόδευε, σε ξενοδοχείο στην περιοχή Αλίμου. Μετά την πάροδο ενός μηνός ήρθα σε συμφωνία, αυτή τη φορά μόνο με την κοπέλα, και συνευρεθήκαμε ερωτικά στο ίδιο ξενοδοχείο καταβάλλοντάς της το ίδιο χρηματικό ποσό. Κατά το μήνα Αύγουστο του έτους 2008 υπήρξε και τρίτη ερωτική συνεύρεση με την παρουσία και του προαναφερόμενου φίλου της, πάλι στο ίδιο ξενοδοχείο, με το ίδιο ποσό.

»Την επόμενη μέρα της τελευταίας ερωτικής συνεύρεσης δέχτηκα στο κινητό μου τηλέφωνο μηνύματα με περιεχόμενο εκβιαστικό, δηλαδή υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία των συνευρέσεων και προκειμένου να μου παραδοθούν θα πρέπει να καταβάλω το ποσό των 6.000 ευρώ. Οπως ήταν φυσικό, θορυβήθηκα, δεν επιδίωξα συνάντηση μαζί τους και δεν απαντούσα στα μηνύματα που λάμβανα, δεν ενέδωσα στις αξιώσεις τους. Επανήλθαν εκ νέου στις 10 Φεβρουαρίου του 2009, με μήνυμα στο chat, με περιεχόμενο φιλικό, δηλαδή “τι κάνεις, είσαι καλά;” κλπ.

»Ανταποκρίθηκα στο μήνυμά τους δηλώνοντάς τους ότι δεν επιθυμώ καμία σχέση μαζί τους. Την ίδια μέρα και ώρες βραδινές χτύπησε το θυροτηλέφωνο του γραφείου μου. Ανοιξα την κεντρική πόρτα εισόδου, διότι το μικρόφωνο του θυροτηλεφώνου δεν λειτουργεί και περίμενα με κλειστή την πόρτα του γραφείου μου ελέγχοντας από το ματάκι την άφιξη του ατόμου που χτύπησε το κουδούνι. Προς έκπληξή μου διαπίστωσα ότι ήταν το ζευγάρι με το οποίο είχα συνευρεθεί ερωτικά τις ανωτέρω φορές. Μάλιστα η κοπέλα, μη γνωρίζοντας ότι έλεγχα το διάδρομο, έβαλε την παλάμη της στο ματάκι και χτυπούσε το κουδούνι του γραφείου. Εγώ, όπως ήταν φυσικό, αναστατώθηκα από την παρουσία τους και δεν άνοιγα, κλείνοντας τα φώτα του γραφείου. Κατά το χρόνο που ανέμεναν δεχόμουν κλήσεις επανειλημμένως, με απόκρυψη στο σταθερό τηλέφωνο του γραφείου μου, χωρίς να απαντήσω. Οι κλήσεις γίνονταν από τον νεαρό, καθότι το χρόνο που καλούσε αυτός κρατούσε το κινητό του τηλέφωνο στο αφτί.

»Ακολούθως επικοινώνησαν με συνεργάτιδά μου και παραπλανώντας την της απέσπασαν τον αριθμό του κινητού μου τηλεφώνου, τον οποίο ώς τότε δεν γνώριζαν, καθότι είχα αντικαταστήσει τον προγενέστερο αριθμό του κινητού μου που γνώριζαν. Παρ’ ότι με καλέσανε επανειλημμένως με απόκρυψη, εγώ δεν απάντησα στις κλήσεις τους. Διαπιστώνοντας ότι έχουν απομακρυνθεί, εξήλθα του γραφείου γρήγορα και εισήλθα στο ιατρικό κέντρο που βρίσκεται πλησίον του γραφείου. Η ενέργειά μου αυτή έγινε αντιληπτή από το εν λόγω ζευγάρι...

»Την 12/2/09, που έθεσα σε λειτουργία τη σύνδεση, δέχτηκα μηνύματα με περιεχόμενο εκβιαστικό, όσον αφορά την καταβολή χρημάτων από μέρους μου σε αυτούς και απειλητικό, σε περίπτωση μη συμμορφώσεώς μου με τις απαιτήσεις τους. Στη συνέχεια επικοινώνησα τηλεφωνικά με τον αριθμό του κινητού τηλεφώνου που εμφανιζόταν στην οθόνη του κινητού μου, μέσω του οποίου είχε αποσταλεί το μήνυμα, και στην κλήση μού απάντησε η κοπέλα. Αφού τη ρώτησα “τι θέλετε;”, μου απάντησε “θα σε ενημερώσω”... Στη συνέχεια μου έστειλε μήνυμα από την ίδια σύνδεση με περιεχόμενο “4. ΟΚ;”. Επικοινώνησα τηλεφωνικά μαζί τους και συνομίλησα με την κοπέλα γνωρίζοντάς της ότι δεν διαθέτω το χρηματικό ποσό των 4.000 ευρώ που μου ζητούσανε. Η ίδια αντέδρασε αρνητικά...

»Στη συνέχεια έλαβα μήνυμα με το περιεχόμενο “σήμερα τα μισά, αύριο τα άλλα”. Απέστειλα γραπτό μήνυμα “σήμερα αδύνατον, μιλάμε αύριο” και απενεργοποίησα τη σύνδεση. Την 13/2/09, που ενεργοποίησα τη συσκευή, και ώρες πρωινές δέχτηκα γραπτό μήνυμα με περιεχόμενο “δεν μας αφήνεις άλλη επιλογή. Λοιπόν...”. Και στη συνέχεια έτερο γραπτό μήνυμα, “λοιπόν τι έκανες;”. Απάντησα: “Παιδιά, τα λεφτά είναι πολλά, στείλτε μου στο κινητό να δω τι υλικό διαθέτετε”. Μου απάντησαν με MMS: “Δεν μπορούμε, θα σ’ το φέρουμε σήμερα να το δούμε και μη μας αποφύγεις, όπως προχθές. Κάθε μέρα που καθυστερείς είναι ένα παραπάνω. Και μη μας υποτιμάς. Εσύ μόνος σου προκάλεσες τη μοίρα σου. Και πού να ’ξέρες τι άλλο ξέρουμε. Συνεννοηθήκαμε;”

»Με μήνυμα απάντησα ότι δεν έχω τόσα χρήματα, να έρθουμε σε συμφωνία σε μικρότερο χρηματικό ποσό. Τότε έλαβα μήνυμα “και τα ψεματάκια σου ότι δεν μπορείς να τα βρεις αλλού. Μήπως θέλεις να περάσουμε τα βιντεάκια μας στο you porn, να πάρεις μια γεύση;”. Δεν απάντησα και έλαβα νέο μήνυμα: “Nα σε ρωτήσουμε κάτι;”. Απάντησα με μήνυμα “δεν είναι δυνατή η συνάντησή μας την Παρασκευή και να συναντηθούμε το Σάββατο”. Μου απάντησαν επίσης με μήνυμα: “Το πότε θα βρεθούμε δεν θα το ορίσεις εσύ. Πήγαινε τώρα και βγάλ’ τα. Σήμερα είναι 5, μην το συνεχίζεις άλλο. Πάρε από τον μπαμπά λεφτά. Κατάλαβες;”

»Η συνεχής επιμονή τους με θορύβησε και απευθύνθηκα στον κύριο ... (σ.σ.: αναφέρει όνομα), φιλικό μου πρόσωπο, αστυνομικός στο επάγγελμα, προκειμένου να με συμβουλεύσει. Ο ίδιος μού συνέστησε να απευθυνθώ στο τμήμα Εκβιαστών της Ασφάλειας, πλην όμως εγώ, λόγω του φόβου και του πανικού στον οποίο είχα περιέλθει μη γνωρίζοντας τι υλικό ερωτικού περιεχομένου κατέχουν και τι χρήση θα γινόταν από μέρους τους, διατήρησα επιφυλάξεις.

»Στη συνέχεια είχα τηλεφωνική επικοινωνία μαζί τους, στην οποία μου γνώρισαν ότι κάποιος κύριος ενδιαφέρεται για ερωτικό υλικό που
κατέχουν και προσφέρει 2.500 ευρώ και αφού δεν
συμμορφώνομαι, θα του το παραδώσουν και στο εξής θα έχω να κάνω με τον κύριο αυτόν και τους ανθρώπους του. Τότε υπέκυψα στις απαιτήσεις τους. Τους γνώρισα ότι το μέγιστο ποσό που μπορώ να βρω είναι 1.500 με 2.000 ευρώ και συμφώνησαν να γίνει η ανταλλαγή για 2.000 ευρώ. Τα ως άνω μετέφερα στον κύριο ... (σ.σ.: αναφέρει όνομα) και του ζήτησα για λόγους ασφαλείας δικής μου να παρευρίσκεται διακριτικά στη συναλλαγή που θα έκανα μαζί τους. Ο ίδιος το αποδέχθηκε, ζητώντας μου πάλι να απευθυνθώ στην αστυνομία. Ακολούθως επικοινώνησα τηλεφωνικά μαζί τους και τους γνώρισα ότι αυτή τη στιγμή θα έψαχνα να βρω και τα υπόλοιπα. Τότε μου ζήτησαν να τους παραδώσω άμεσα τα 1.000 ευρώ και με την παράδοση του υπόλοιπου ποσού να μου παρέδιδαν DVD, στο οποίο ήταν καταχωρημένο το ερωτικό υλικό. Μη έχοντας άλλη επιλογή ήρθα σε συμφωνία μαζί τους και με δεδομένο, όπως μου είχαν γνωρίσει, ότι και άλλοι εκτός από εμένα είχαν υποκύψει και τους είχαν καταβάλει χρηματικά ποσά για τον ίδιο λόγο.

»Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε περίπου στις 6 η ώρα της 13ης Φεβρουαρίου 2009, στον προαύλιο χώρο της Γυμναστικής Ακαδημίας, στην οποία παρευρίσκονταν και οι δύο, όπου παρέδωσα το χρηματικό ποσό των 1.000 ευρώ σε χαρτονομίσματα των 50 ευρώ, εντός νάιλον σακούλας... Πηγαίνοντας στο γραφείο μου και συζητώντας με τον κύριο ... (σ.σ.: αναφέρει όνομα), μου σύστησε να τους καλέσω τηλεφωνικά να τους γνωρίσω ότι έχω και τα υπόλοιπα χρήματα προκειμένου να μου παραδώσουν το DVD και με τη παρέμβασή του να ακινητοποιηθούν και να κληθεί η αστυνομία...

»Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στις 8.30. Προσήλθαν και οι δύο με ένα DVD. Κι εγώ παρέδωσα στον νεαρό μια νάιλον σακούλα άνευ χρηματικού περιεχομένου. Κατά την ολοκλήρωση της παράδοσης επενέβη ο κύριος ... (αναφέρει όνομα), τους ακινητοποιήσαμε και καλέσαμε την αστυνομία που μας οδήγησε στην υπηρεσία σας. Τη θήκη με το DVD σας την παραδίδω για τις δικές σας ενέργειες, καθόσον δεν γνωρίζω το περιεχόμενό του. Σύμφωνα με τις διαβεβαιώσεις τους, περιέχει ερωτικές περιπτύξεις εμού με το ζευγάρι».

«Ψάχναμε ζευγάρι για έρωτα - Δεν τον εκβιάσαμε ποτέ»

«Δεν τον εκβιάσαμε ποτέ» σημειώνουν, από την πλευρά τους, η Αννα Αγαθονικιάδου και ο 28χρονος φίλος της Κωνσταντίνος Χατζής, οι οποίοι υποστηρίζουν ότι το περίφημο DVD περιέχει μουσικά τραγούδια, καθώς ουδέποτε υπήρξε καταγραφή των συνευρέσεων.

συνέχεια:espresso

0 σχόλια:

go-top

Δημοσίευση σχολίου

Blog ArchiveArchive

 
 
 
top