Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2009

Φοβάται για τη ζωή του ο Θεοδωρίδης

| |

teo1_494x320

«Οταν χαλάει η δουλειά, κάποιοι από το κύκλωμα ψάχνονται. Και ζητούν ευθύνες. Αργά ή γρήγορα». Τα λόγια έμπειρου αξιωματικού που υπηρετεί εδώ και χρόνια σε νευραλγικά πόστα στις αστυνομικές υπηρεσίες ασφαλείας της βόρειας Ελλάδας δείχνουν με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο το σκοτεινό κι επικίνδυνο μονοπάτι ζωής που πρέπει να διαβεί από δω και πέρα ο 32χρονος γόης της πασαρέλας Τεό Θεοδωρίδης. Ο πρώτος εφιάλτης τον επισκέφτηκε την ώρα που αγωνιούσε για να φτάσει στα σύνορα του Προμαχώνα και να πάρει το αεροπλάνο για Ντουμπάι. Κρύος ιδρώτας αυλάκωσε το αξύριστο πρόσωπο του εγχώριου star που έβλεπε στον καθρέφτη του αυτοκινήτου την όψη του φυγά. Ηταν «οι άλλοι» στο ένα από τα δύο κινητά τηλέφωνα που χτυπούσε δαιμονισμένα; Ζητούσαν το λόγο; Πώς, γιατί, τι θα γίνει τώρα, λίγα λόγια; Μόνο ο Θεοδωρίδης το γνωρίζει. Ο ανακριτής αυτές τις ώρες τον πιέζει για να μιλήσει. Για να πει αυτά που πιθανόν μπορεί να γνωρίζει για το βρόμικο κόσμο των ναρκωτικών. Από πού αγόρασε την «καθαρή», αν πλήρωσε ο ίδιος, πόσα έδωσε, σε ποιον, σε ποιους θα τα διοχέτευε. Ξέχωρα από την υπερασπιστική γραμμή του κατηγορουμένου που είναι σεβαστή, τις περισσότερες φορές λίγα αποκαλύπτονται στα χαρτιά και τις δικογραφίες. Για τις «συνεργασίες» ή όχι με τις αρχές που δείχνουν κατηγορούμενοι που αντιμετωπίζουν τόσο βαριές και σοβαρές κατηγορίες περί της εισαγωγής και διακίνησης τόσο μεγάλης ποσότητας κοκαΐνης. Κυρίως κοκαΐνης. Οταν μάλιστα ο δράστης είναι εξαιρετικά αναγνωρίσιμος και όταν τα φώτα της δημοσιότητας σημαδεύουν τον κατατρομοκρατημένο μικρόκοσμο της εγχώριας showbiz που «στέγνωσε» από το λάθος του Τεό. Που σβήνει από τις ατζέντες της το νούμερο με το κινητό τηλέφωνο του μοντέλου.

Το «έργο» η κοινή γνώμη νομίζει ότι κάπου το έχει ξαναδεί. Πιθανόν στα σκοτεινά σοκάκια του Κολωνού, ακριβώς πρινν από ένα χρόνο.
Ενα περίεργο βράδυ που ο τηλεοπτικός Κωνσταντίνος Μαρκοράς, ο ηθοποιός Νίκος Σεργιανόπουλος, αγόραζε μεγάλη ποσότητα κόκας «για δική του χρήση». Οι διαφορές βέβαια στα δύο γεγονότα είναι χαώδεις, αλλά και τόσο συγκλίνουσες. Επώνυμοι και οι δύο. Περιστασιακοί χρήστες και οι δύο. Οπως τουλάχιστον θα ισχυριστεί για τον πελάτη του ο κ. Κεχαγιόγλου, κάτι που βέβαια δεν βρίσκει σύμφωνη την αστυνομία που μιλάει για εισαγωγή και διακίνηση. Γνώστες της πιάτσας της «καθαρής» και της νοθευμένης και οι δύο. Με μια ανατριχιαστική λεπτομέρεια: ο Νίκος Σεργιανόπουλος είναι νεκρός. «Τον έφαγε η μαφία της κόκας» φωνάζει ο γαμπρός του. Γιατί όμως; Μήπως γιατί μίλησε; Μήπως γιατί ήξερε; Ο Τεό Θεοδωρίδης, το όνομα του Σεργιανόπουλου το ξέρει σίγουρα, αν δεν γνώριζε και τον ίδιο. Ισως λόγω καταγωγής. Από τη Δράμα. Εμαθε σίγουρα και το άδικο τέλος του. Από έναν μυστήριο Γεωργιανό που τον κατέσφαξε και κρύβει την αλήθεια. «Για Αιγύπτιους και Αραβες εμπόρους ναρκωτικών» είχαν καταθέσει φίλοι του Σεργιανόπουλου. Κάτι για «κάποιους Ολλανδούς» ψέλλιζε ο Θεοδωρίδης, σύμφωνα με πληροφορίες, στην Ασφάλεια Πολυγύρου. Ο 32χρονος ζεν πρεμιέ και αυτός τούτες τις ώρες έχει πολλούς λόγους να φοβάται. Γιατί ξέρει, αλλά κυρίως γιατί είναι ακόμη πολύ νέος...

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΧΙΟΣ

Η άγνωστη πρώην σύζυγος του Τεό!
Είχε παντρευτεί με πολιτικό γάμο το μοντέλο Νάνσυ Παντοπούλου

Αυτή είναι η άγνωστη πρώην σύζυγος του Τεό Θεοδωρίδη, ο οποίος είχε κάνει μυστικό γάμο-express! Εξι χρόνια πριν, το μοντέλο που είναι στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας και κατηγορείται για εμπορία κοκαΐνης είχε παντρευτεί με πολιτικό γάμο στη Θεσσαλονίκη.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Espresso», το 2002 ο Τεό είχε ανέβει τα σκαλιάτου δημαρχείου στο πλάι της μελαχρινής
καλλονής -και επίσης μοντέλου- Νάνσυς Παντοπούλου. Και οι δύο τους κατάγονται από τη συμπρωτεύουσα. Εκεί γεννήθηκε και άνθισε ο έρωτάς τους. Ετσι, αποφάσισαν να παντρευτούν στη Νύμφη του Θερμαϊκού. Ομως, ο γάμος τους -που, σημειωτέον, δεν κράτησε παρά λίγα χρόνια- δεν γνωστοποιήθηκε, καθώς τότε κανείς από τους δύο δεν ήταν πολύ γνωστός στο χώρο του μόντελινγκ. Τώρα πια είναι χωρισμένοι, όχι όμως και τσακωμένοι. Οπως μαθαίνουμε, παραμένουν καλοί φίλοι. Μάλιστα, στο παρελθόν είχαν κάνει κοινή φωτογράφηση (συγκεκριμένα, για κολεξιόν του Θεσσαλονικιού σχεδιαστή Nikola).

Μετά τα συγκλονιστικά νέα για τον Τεό, η κοπέλα είναι σε άθλια ψυχολογική κατάσταση. Η εμπλοκή του πρώην άντρα της με τα ναρκωτικά και το θρίλερ της σύλληψης και της έκδοσής του από τη Βουλγαρία στην Ελλάδα την έχει καταρρακώσει. Ατομα του στενού περιβάλλοντος της Νάνσυς μας ενημερώνουν ότι δεν θέλει να μιλήσει σε κανέναν για όσα συνέβησαν με τον Τεό. Γι’ αυτό εξάλλου έχει πει σε φίλους και γνωστούς της να μη δίνουν πουθενά το τηλέφωνό της. Η πρώην γυναίκα του Τεό είναι εξαιρετικά χαμηλών τόνων, όπως άλλωστε και ο ίδιος. Ποτέ το μοντέλο δεν είχε μιλήσει δημοσίως για τα προσωπικά του, ωστόσο τελικά τίποτα δεν μένει κρυφό.

Οσο για την καριέρα της στο μόντελινγκ, είναι από τις πιο περιζήτητες κοπέλες του χώρου. Εχει περπατήσει στα ντεφιλέ των περισσότερων Ελλήνων σχεδιαστών μαζί με την Γκρέτα Τσέτη, την Αντζελα Ευριπίδη και την Εστερ Μαστρογιάννη και αποτελεί σταθερή αξία στο «Fashion Forward» που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στη συμπρωτεύουσα.

ΣΑΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗ

Κάλυψε το πρόσωπο του πριν φάει τα σουβλάκια
Τι αποκάλυψε για τους «πελάτες» στην Ολλανδία

Ητανίσως η πρώτη φορά που το 32χρονο μοντέλο γύρισε την πλάτη στο φακό των
φωτογράφων. Οι πόζες που έπαιρνε μέχρι πρότινος ο Τεό Θεοδωρίδης ήταν αυτές που τον έκαναν παγκοσμίως γνωστό. Τον ίδιο όμως φωτογραφικό φακό προσπαθούσε να αποφύγει χθες, την ώρα που οι αστυνομικοί τον μετέφεραν στα δικαστήρια Πολυγύρου, στο γραφείο του εισαγγελέα, έχοντας το κεφάλι σκυμμένο για να μπορεί η κουκούλα της ζακέτας του να κρύβει το πρόσωπό του.

Πολύ πεινασμένος (έφαγε σουβλάκια στα κρατητήρια), κουρασμένος και ταλαιπωρημένος, όπως δήλωσε και ο συνήγορός του, ο 32χρονος οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα που άσκησε εις βάρος του ποινική δίωξη για εισαγωγή ναρκωτικών ουσιών στην ελληνική επικράτεια και για άλλες παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών. Το μοντέλο ζήτησε προθεσμία για να προετοιμάσει την απολογία του, ενώ ο δικηγόρος του κατέθεσε αίτημα να εξεταστεί από ψυχίατρο και ιατροδικαστή για να εξακριβωθεί αν και κατά πόσο, αλλά και σε ποιο βαθμό είναι εξαρτημένος από τα ναρκωτικά.

Ο 32χρονος κρατείται στην Αστυνομική Διεύθυνση Πολυγύρου Χαλκιδικής και έχει σήμερα ραντεβού με τον ανακριτή στη μία μετά το μεσημέρι. Το ίδιο ραντεβού έχουν και οι άλλοι δύο που συνελήφθησαν λίγο νωρίτερα στα Νέα Μουδανιά, την ώρα που παραλάμβαναν με κούριερ το «αμαρτωλό» δέμα που τους έφερε αντιμέτωπους με ατελείωτα μπλεξίματα με τη Δικαιοσύνη.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ:ΕSPRESSONEWS

0 σχόλια:

go-top

Δημοσίευση σχολίου

Blog ArchiveArchive

 
 
 
top