Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2009

"Το μυαλό του είναι θολό"

| |

 

1234713485jpg

Είναι η εξομολόγηση της Χατούνα, της γυναίκας του γεωργιανού που κατηγορείται για τη δολοφονία του Νίκου Σεργιανόπουλου. Μιλάει στη zougla.gr για την πρώτη επαφή με το σύζυγό της, μετά το φονικό, και τις ελπίδες της ότι κάτι μπορεί να αλλάξει.

Οι πρώτες ώρες μέχρι να περάσει την είσοδο των φυλακών του Κορυδαλλού ήταν βασανιστικές. Ήρθε στην Ελλάδα μαζί με το ένα από τα δύο παιδιά τους. Όταν μπήκε στο χώρο του επισκεπτηρίου ήταν έτοιμη να καταρρεύσει. «Το σοκ ήταν μεγάλο, δεν ήθελα να πιστέψω ότι θα έβλεπα το σύζυγό μου κάτω από τέτοιες συνθήκες». Από τα μισόλογα που της έλεγε ο Nταβίντ Μουρτικνέλι στο τηλέφωνο της είχαν δημιουργηθεί τεράστια ερωτηματικά. Ήθελε να ρωτήσει και να μάθει, αλλά στο λίγο χρόνο που είχε για να δει τον άνθρωπό της, μόνο αυτά δε σκεφτόταν.

Στην πρώτη τους συνάντηση στάθηκαν για πολύ ώρα αμίλητοι και τα πρώτα λόγια αφορούσαν τα παιδιά τους. Όπως λέει η Χατούνα στη zougla.gr «είναι δύσκολο να καταλάβουν και είναι ακόμα πιο δύσκολο να συνειδητοποιήσουν την  κατάσταση που βρίσκεται η οικογένειά τους».

…Για τη μοιραία νύχτα

Μετά από πολύ ώρα συζητήσεων η Χατούνα ρώτησε για τη νύχτα του φονικού. «Όλο αυτό το χρονικό διάστημα δε μου έλεγε πολλά, δεν είχα καθαρή εικόνα για το τι είχε συμβεί. Αυτό που έλεγε συνέχεια είναι ότι δεν κατάλαβε πώς έφτασε εκεί. Είναι κατάληξη που δε μπορούσε να φανταστεί. Μου έλεγε ότι δε θυμάται πολλά πράγματα γιατί είχε πάρει ναρκωτικά.

συνέχεια:zoogla

0 σχόλια:

go-top

Δημοσίευση σχολίου

Blog ArchiveArchive

 
 
 
top