Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2009

Εξαφανίστηκε Θεσσαλονικιός δικηγόρος!

| |

Η ύποπτη εξαφάνιση ενός δικηγόρου απασχολεί τις αρχές στη Θεσσαλονίκη. Πελάτες του καταγγέλλουν ότι τους εξαπάτησε, αφού πήρε προκαταβολή για να ασχοληθεί με υποθέσεις τους αλλά μετά εξαφανίστηκε με τα χρήματα. Ο δικηγόρος φέρεται να υπεξαίρεσε χιλιάδες ευρώ, ενώ ακόμη πιο εντυπωσιακό είναι το στοιχείο ότι σύμφωνα με τις καταγγελίες παρέδιδε στα θύματά του πλαστές δικαστικές αποφάσεις και βεβαιώσεις κατάθεσης δικογράφων για να γίνει πιστευτός ότι ασχολούνταν με τις υποθέσεις τους!

Ο δικηγόρος είναι άφαντος εδώ και περίπου μία εβδομάδα και τον αναζητά ακόμη και η σύζυγός του, η οποία την τελευταία φορά που επικοινώνησε μαζί του τον άκουσε να της λέει ότι είχε πέσει θύμα εκβιασμού.

Η δράση του δικηγόρου αποκαλύφθηκε όταν πελάτης του πληροφορήθηκε πως μια αντιδικία του είχε ολοκληρωθεί με συμβιβασμό που έφερε την υπογραφή του.

Οι πρώτες μηνύσεις κατατέθηκαν σε βάρος του δικηγόρου από συμβολαιογράφο και έναν δικηγόρο, ενώ έγινε και μια αναφορά από δικαστικό επιμελητή. Ολοι υποστηρίζουν ότι χρησιμοποιήθηκαν από τον δικηγόρο τα ονόματα και οι υπογραφές τους προκειμένου να εξαπατήσει πελάτες του.

Μία από τις καταγγελίες που έγιναν σε βάρος του δικηγόρου αναφέρει πως τα τελευταία δυόμισι χρόνια έχει εισπράξει ως προκαταβολή περισσότερα από 300.000 ευρώ.

Μετά τη σωρεία μηνύσεων που έχουν κατατεθεί σε βάρος του, η Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης διέταξε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης.

ΠΗΓΗ:ESPRESSO

0 σχόλια:

go-top

Δημοσίευση σχολίου

Blog ArchiveArchive

 
 
 
top