Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2009

Ηθοποιός εκβίαζε με ροζ DVD

| |

1234708125jpg

Η ηθοποιός Άννα - Ίρις Αγαθονικιάδη και ο σύντροφος και γυμναστής της εκβίαζαν με ροζ DVD, τον πολιτικό μηχανικό με τον οποίο ενίοτε… συνευρίσκονταν σεξουαλικά! 

Ο πολιτικός μηχανικός είχε έρθει σε επαφή με το ζευγάρι μέσω «chat» στο διαδίκτυο, πριν 10 μήνες και τους έδωσε 250 ευρώ για καυτή ερωτική βραδιά σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

Η μια βραδιά, έγιναν πολλές… Οι συναντήσεις του ζευγαριού με τον πολιτικό μηχανικό συνεχίστηκαν έως και τον Αύγουστο του 2008.

Τότε, η ηθοποιός και ο γυμναστής, φίλος της άρχισαν να στέλνουν sms στο κινητό του παρτενέρ τους εκβιάζοντάς τον ότι αν δεν τους κατέβαλε το ποσό των 6.000 ευρώ θα δημοσιοποιούσαν DVD, στο οποίο ήταν καταγεγραμμένες οι ερωτικές τους συνευρέσεις.

Μετά από διαπραγματεύσεις το θύμα συμφώνησε να τους δώσει 2.000 ευρώ για το επίμαχο DVD. Είχε ειδοποιήσει όμως ήδη την αστυνομία για τον εκβιασμό.

Το ραντεβού για την ανταλλαγή DVD-χρημάτων δόθηκε το απόγευμα της Παρασκευής, στην Δάφνη και η ηθοποιός με το σύντροφό της συνελήφθησαν από την αστυνομία επ’ αυτοφώρω. 

συνέχεια:zoogla

0 σχόλια:

go-top

Δημοσίευση σχολίου

Blog ArchiveArchive

 
 
 
top