Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2009

Αναζητείται γνωστό μοντέλο για εισαγωγή κόκας

| |

Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του 32χρονου Τεό Θεοδωρίδη έχει εξαπολύσει η Ασφάλεια Θεσσαλονίκης.

DSC_9268Το γνωστό μοντέλο και ηθοποιός, κάτοικος Πολυγύρου είναι ο παραλήπτης δέματος που περιείχε τέσσερα κιλά και 160 γραμμάρια κοκαΐνης και το οποίο «ταξίδεψε» αεροπορικώς από την Κολομβία στο αεροδρόμιο Μακεδονία της Θεσσαλονίκης.

Η Ασφάλεια έχοντας πληροφορίες εδώ και είκοσι ημέρες ότι θα έφτανε στο «Μακεδονία» δέμα με κοκαΐνη, έστησε ολόκληρη επιχείρηση για τη σύλληψη του παραλήπτη.

Και εκείνος όμως, είχε φροντίσει να πάρει τις προφυλάξεις του…

Η κοκαϊνη ήταν συμπιεσμένη με ειδική πρέσα, για να μην πιάνει πολύ χώρο και ήταν τοποθετημένη μέσα σε σακούλες. Οι σακούλες ήταν κρυμμένες μέσα σε μια σαμπρέλα, όπου οι αποστολείς είχαν ρίξει ειδικό υγρό, ώστε να μην ανιχνεύεται από τους εκπαιδευμένους σκύλους. Τις σακούλες είχαν τοποθετήσει μέσα σε σκληρό δίσκο ηλεκτρονικού υπολογιστή, τον οποίο είχαν συσκευάσει σε κουτί.

Το δέμα με την κόκα παρέλαβε από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» υπάλληλος εταιρείας κούριερ, που πίστευε, ότι επρόκειτο για ηλεκτρονικό υπολογιστή και το μετέφερε στο υποκατάστημα της εταιρείας στη Χαλκιδική.

Εκεί πήγαν οι δύο συνεργοί του Τεό για να παραλάβουν το δέμα. Ο ένας, 30 ετών κρατούσε τσίλιες έξω από το κατάστημα ταχυμεταφορών και ο δεύτερος, ένας 38χρονος μπήκε στο κατάστημα και παρέλαβε την κοκαΐνη χρησιμοποιώντας πλαστή ταυτότητα.

Ωστόσο, έξω από το μαγαζί τους περίμεναν άνδρες της Ασφάλειας, που τους συνέλαβαν…

συνέχεια:zougla

0 σχόλια:

go-top

Δημοσίευση σχολίου

Blog ArchiveArchive

 
 
 
top