Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2009

Άδεια τα τραπέζια στο πάρτι του Ρουβά

| |

Ούτε καν οι φίλοι του Σάκη Ρουβά δεν πήγαν στο πάρτι που έγινε προς τιμήν του χθες το βράδυ στο κλαμπ Villa Mercedes.

Ο Σάκης έφτασε μόνος στο πάρτι του κατά τις 12:00 τα μεσάνυχτα, έκανε μια βόλτα ψάχνοντας να βρει κανένα γνωστό του να μιλήσει, και τελικά… έφυγε μετά από μια ώρα.

Το πάρτι είχε διοργανωθεί από τον OGAE, το επίσημο σωματείο φίλων της Eurovision στην Ελλάδα, στο γνωστό κλαμπ, στο κέντρο της Αθήνας.

Εκεί είδαμε μόνο λίγες συμμετοχές της Eurovision που έχουν έρθει στη Αθήνα για να μας παρουσιάσουν τα τραγούδια τους στον σημερινό τελικό και κανένα Έλληνα από τον καλλιτεχνικό ή τον φιλικό κύκλο του Σάκη.

Εκτός από τον ίδιο τον Σάκη, η Κυπριακή συμμετοχή, η νεαρή Χριστίνα Μεταξά μαζί με το αδελφό της Νικόλα (ο δεύτερος μεγάλος νικητής του X-Factor) ήταν εκείνη που ίσως να έκλεψε την παράσταση.

Στον ίδιο χώρο βρισκόταν και η Ναταλία Γερμανού, η οποία όμως δεν βρέθηκε εκεί για τον Σάκη, αλλά γιατί κάθε Τρίτη παίζει στο συγκεκριμένο κλαμπ μουσική.

Κατά τα αλλά, η πλευρά του κλαμπ που είχε κλειστεί ειδικά για το πάρτι του Σάκη, φαινόταν στην κυριολεξία άδεια.

Ας ελπίσουμε ότι σήμερα στο Αθηνών Αρένα, ο μεγάλος τελικός για την επιλογή του τραγουδιού που θα μας εκπροσωπήσει θα είναι καλύτερα οργανωμένος και με περισσοτέρους καλεσμένους! 

 

πηγη:ζουγκλα

0 σχόλια:

go-top

Δημοσίευση σχολίου

Blog ArchiveArchive

 
 
 
top