Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2009

Ξέσπασε σε κλάματα η Σαρρή έξω από τα δικαστήρια

| |

1235131587jpg

Η Έφη Σαρρή λύγισε. Ξέσπασε σε κλάματα. Δεν άντεξε μέσα στην αίθουσα του δικαστηρίου παρά μόνο λίγα λεπτά. Τη στιγμή που κατέθετε ως μάρτυρας υπεράσπισης του Λάκη Λαζόπουλου, ο Θύμιος Καρακατσάνης, η τραγουδίστρια, ενοχλήθηκε με όλα όσα άκουγε. Αναφέρθηκαν αναλυτικά σε όλα τα σχόλια που έκανε μέσα από τις εκπομπές του ο ηθοποιός για την ίδια.

Η Έφη Σαρρή, αναστέναζε και έδειχνε δυσαρεστημένη, ενώ έκανε προσπάθειες να συγκρατήσει τα δάκρια της. Τελικά δεν άντεξε. Βγήκε έξω από το κτήριο, κάθισε σε ένα παγκάκι και ξέσπασε σε λυγμούς...

Μάταια προσπαθούσε ένας φίλος της να την ηρεμήσει. Σκούπιζε τα μάτια της με ένα χαρτομάντιλο και είχε σκυμμένο το κεφάλι. Όσοι είδαν την τραγουδίστρια σ΄ αυτή την κατάσταση, δεν πίστευαν στα μάτια τους... Η ίδια έδειχνε να αδιαφορεί. Το μόνο που την απασχολεί είναι να κερδίσει την αγωγή..

«Αυτό που με πονάει πραγματικά και είμαι πάλι εδώ είναι ο εξευτελισμός που δέχτηκα από τον κ. Λαζόπουλο από το τσαντιράκι του. Δεν θέλω να πω τίποτα άλλο...Εμένα μ΄ έχει εξυβρίσει ανηλεώς. Αυτό δέχομαι, δεν υπάρχει καμία σάτιρα. Η σάτιρα έχει όρια, τα πάντα στη ζωή μας έχουν όρια, διαφορετικά θα ήμασταν ζώα και θα σκοτώναμε ανθρώπους όπως έκανε εμένα ο κ. Λαζόπουλος ψυχικά και ηθικά χωρίς κανένα φραγμό», δήλωσε η τραγουδίστρια νωρίς το πρωί, μόλις έφτασε στα δικαστήρια.

Η αγωγή που κατέθεσε η Έφη Σαρρή εναντίον του Λάκη Λαζόπουλο για ηθική βλάβη και του ζητάει 7. 600. 000 ευρώ, συζητήθηκε την Παρασκευή το πρωί, ενώ η απόφαση αναμένεται να βγει μέσα στους επόμενους μήνες.

Ο Λάκης Λαζόπουλος για άλλη μία φορά δεν ήταν εκεί...

Στο πλάι του όμως, ως μάρτυρες υπεράσπισης, βρέθηκαν ο Θύμιος Καρακατσάνης και ο Βασίλης Κολοβός, ενώ το σωματείο ελλήνων ηθοποιών κατέθεσε υπόμνημα υπεράσπισης για τον ηθοποιό, υποστηρίζοντας πως δεν γίνεται να φιμωθεί η σάτιρα.

Κοντά στην Έφη Σαρρή βρισκόταν ο πρώην σύζυγος της, Πύρος Βενέτης, ο οποίος κατέθεσε ως μάρτυρας υπεράσπισης της τραγουδίστριας.

«Είμαι θυμωμένος, τη διαπόμπευσε και την εξευτέλισε χωρίς λόγο, χωρίς καν να την ξέρει» δήλωσε ο πρώην σύζυγος της Έφης Σαρρή.

Κατά τη διάρκεια της δίκης μάλιστα, υπήρξε και διαπληκτισμός μεταξύ του Θύμιου Καρακατσάνη και του δικηγόρου της Έφης Σαρρή. Τώρα, αυτό που περιμένουν όλοι με αγωνία είναι η απόφαση του δικαστηρίου.

ΠΗΓΗ:ZOUGLA

0 σχόλια:

go-top

Δημοσίευση σχολίου

Blog ArchiveArchive

 
 
 
top