Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2009

Διπλό comeback για τους "Παντρεμένους" που έχουν ψυχή!

| |

pantremenoi_494x320

Επειδή «Οι παντρεμένοι έχουν ψυχή» (ακόμα) ξαναχτυπούν, και μάλιστα εις διπλούν! Η τηλεοπτική σειρά που «έσπασε» τα μηχανάκια της ΑGB από το 1997 ώς το 2000 σε λίγο καιρό θα είναι πάλι το talk of the town. Γίνεται ταινία -για το σινεμά- και παράλληλα επιστρέφει στην TV, πλην όμως για πέντε μόνο επεισόδια. Το σενάριο του σίριαλ «Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή» έγραψε ο Λευτέρης Καπώνης για τον ANT1. Ωστόσο, με το ίδιο σκριπτ ασχολείται και σήμερα. Την ιστορία του «Ακάλυπτου» Καφετζόπουλου και της παρέας του πριν από λίγο καιρό ο γνωστός σεναριογράφος και σκηνοθέτης την έκανε βιβλίο (κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Λιβάνη). Του άρεσε όμως η ιδέα της ολικής επαναφοράς των «Παντρεμένων» και έτσι, σύμφωνα με τσεκαρισμένες πληροφορίες, ετοιμάζεται να μεταφέρει το story στο «πανί» και να επαναφέρει τη θρυλική ομάδα στην τηλεόραση. Αντώνης Καφετζόπουλος, Γιώργος Παρτσαλάκης, Κωνσταντίνα Μιχαήλ, Ρένια Λουιζίδου και Μαρία Τζομπανάκη ήταν οι πρωταγωνιστές του σίριαλ που είχε «εθίσει» (δεσμευμένους και μη) τηλεθεατές, οι οποίοι παρακολουθούσαν με μανία τις περιπέτειές τους.

Μάλιστα, όπως μαθαίνουμε, με τους ίδιους ηθοποιούς θέλει να κλείσει εκ νέου συνεργασία ο Καπώνης. Σε ό,τι αφορά την τηλεοπτική μεταφορά των «Παντρεμένων», ήδη έχει υπογραφεί συμβόλαιο ανάμεσα στο κανάλι του Αμαρουσίου και τον σεναριογράφο. Μέχρι στιγμής, ο Λευτέρης Καπώνης έχει συμφωνήσει με τον Γιώργο Παρτσαλάκη. Ο σεναριογράφος έχει κάνει κρούση και στους άλλους τέσσερις και περιμένει να του πουν το μεγάλο «ναι», ούτως ώστε να προχωρήσει στην υλοποίηση των νέων αυτών επεισοδίων.

Οσο για το πώς μπορεί να είναι ο «Ακάλυπτος» Ανδρέας (Αντώνης Καφετζόπουλος), που είχε πάρει το παρατσούκλι αυτό καθώς μοίραζε ακάλυπτες επιταγές, ουδείς -εκτός από τον Λευτέρη Καπώνη- μπορεί να το ξέρει. Θα είναι ξανά ο πνιγμένος στα χρέη γυναικάς; Θα απατά διαρκώς τη σύζυγό του Αλίκη (Ρένια Λουιζίδου); Θα γίνεται τούρμπο όταν καταλαβαίνει ότι εκείνη τον... πληρώνει με το ίδιο νόμισμα; Ο κολλητός του Μάκης (Γιώργος Παρτσαλάκης), ο οδοντίατρος ή αλλιώς κτηνίατρος που τον αφήσαμε παντρεμένο με τη Ρένα, την Κωνσταντίνα Μιχαήλ (και... αναστατώθηκε από μια νεαρή χορεύτρια) άραγε θα συμμαζευτεί; Η μοιραία της παρέας Μπέτυ (Μαρία Τζομπανάκη) που έχει μπουτίκ στο Κολωνάκι και... φλερτάρει με έναν νεαρό που προσπαθεί να γράψει μυθιστόρημα έχει σοβαρευτεί; Ολα αυτά θα τα μάθουμε σύντομα.

Σε ό,τι αφορά τώρα την κινηματογραφική μεταφορά των «Παντρεμένων», δεν γνωρίζουμε αν θα πρωταγωνιστούν οι ίδιοι ηθοποιοί. Δεν έχουμε παρά να περιμένουμε λιγάκι για να το μάθουμε...

πηγη espresso

1 σχόλια:

go-top
apneagr είπε...

Πολύ καλό σήριαλ με πολύ πλάκα...

Δημοσίευση σχολίου

Blog ArchiveArchive

 
 
 
top