Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2009

Στο νοσοκομείο ο Σάκης Ρουβάς

| |

Σε ιδιωτική κλινική εισήχθη το πρωί της Τρίτης ο Σάκης Ρουβάς. Ο τραγουδιστής αντιμετωπίζει πρόβλημα με τις φωνητικές του χορδές, ενώ εδώ και καιρό ταλαιπωρείται από ίωση.

Ταλαιπωρημένος και εξουθενωμένος ο τραγουδιστής νωρίς το πρωί, πήγε με συνεργάτη του στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με πληροφορίες, ανέβασε πυρετό, είχε πολύ βήχα και δεν μπορούσε να μιλήσει, καθώς πονούσε ο λαιμός του.

Παρ΄ όλο που ο Σάκης Ρουβάς ήταν άρρωστος εδώ και μέρες, πήγαινε κανονικά στο μαγαζί όπου εμφανίζεται με τις αδερφές Μαγγίρα και τραγουδούσε, χωρίς να παραπονιέται σε κανέναν. Αυτός είναι και ο λόγος που ο οργανισμός του εξασθένισε και έχασε περισσότερα από πέντε κιλά.

Ο Σάκης Ρουβάς έμεινε στην κλινική για λίγες ώρες, έκανε τις απαραίτητες εξετάσεις και το μεσημέρι έφυγε και πήγε στο σπίτι του.

Ο τραγουδιστής είναι πολύ αγχωμένος για την Τετάρτη το βράδυ, όπου θα διεξαχθεί ο ελληνικός τελικός της Γιουροβίζιον και δεν γνωρίζει ακόμη αν θα τραγουδήσει live ή play back τα τρία υποψήφια τραγούδια για τον διαγωνισμό.

Οι γιατροί πάντως του συνέστησαν ξεκούραση, ενώ ακολουθεί φαρμακευτική αγωγή.

πηγη:zoogla

0 σχόλια:

go-top

Δημοσίευση σχολίου

Blog ArchiveArchive

 
 
 
top